Harry Potter-hajk info

Hejsan alla föräldrar och deltagare av Harry Potter-hajken 17-18/9

Hajken anordnas av Djupadals scoutkår och är mycket populär. Ca 340 Scouter kommer att hajka runt på Österlen och vi hade tur som kom ihåg att anmäla oss i tid, flera scoutkårer har fått nej till att komma med. Vi blir 11 scouter och 3 ledare som kommer att börja på Hogwarts denna termin.

Hälsodeklaration!

De scouter som ännu inte lämnat in sin hälsodeklaration måste göra detta vid nästa möte. Ingen hälsodeklaration betyder att scouten inte kan följa med! (Alltså även om avgiften är betald!)

Samling

Samling vid scoutstugan 07:30 lördagen den 17 september för avfärd mot Brösarp. Alla nya elever samlas sedan klockan 09:00 på perrong 9,3/4 i Brösarp.

Följande föräldrar kör till Brösarp:

Förälder till Antal i bilen
Axel 3
Marwin 5
Michael 3

Hemfärd

Hämtning sker vid Vantalängan. Följande föräldrar hämtar där kl 14:30

Förälder till Antal i bilen
Michael 3
Thea W 3
Karolina 3
Josefin 3

Medtag

Alla elever skall förutom den ordinarie personliga packningen ha med sig:

• Sitt antagningsbesked
  • Sin tågbiljett
  • Sin trollkarlshatt
  • Ett kramdjur
  • Det kan bli kallt på natten även om det är närmare 20 på dagen, varma kläder är bra att ha.
  • Vattenflaska att bära under dagen (är det varmt kan man behöva 2).
  • Man får gärna klä ut sig utöver den svarta hatten. Svarta kläder som matchar hatten tex. (Scoutkläder funkar alltid dock)
Det här inlägget postades i Äventyrarna av David. Bokmärk permalänken.