Kompisläger

I Kristi Himmelfärdshelgen var drygt 40 Kävlingescouter på Kompisläger på Sjöröds lägerområde vid Gyllebosjön. På torsdagen byggdes lägret upp och vi lärde känna scouter från de andra kårerna. Efteråt tog de mest hugade sig ett dopp i sjön och på kvällen var det lägerbål. Under fredagen var det gådag för bävrar, spårare och upptäckare och då skulle olika uppgifter lösas i patrullerna. På kvällen gjorde äventyrarna upp om Ura-Kaipa-yxan i en nattävling (när de väl hittat starten…). På lördagen  var det en marknadsdag och sedan dags att åka hem. Fint väder var det och roligt hade vi!

Husdjur Hugga ved Badbryggan Ladda för Ura-Kaipa Ladda mera Morgonsol Taccotime Tobbe slåss med röken

Det här inlägget postades i Okategoriserade av joakimmagnusson. Bokmärk permalänken.