Årets kompisläger är över!

  Vi hoppas att vi ses igen nästa år!    

Kompisläger 2018 – anmälan och information!

Uppdatering 6/5 Alla scouter måste ta med sig matsäck till lunchen på torsdagen. Viktigt! Denna info föll tyvärr bort i inbjudan. Vi ber om ursäkt för detta. En karta finns nu uppladdad för hur man skall köra när man hämtar Läs mer »

St Georg inbjudan

Välkommen till St Georg som vi firar med Furulunds scoutkår, inbjudan finns bifogad nedan.

Kallelse till årsmöte

Härmed kallas alla medlemmar i Kävlinge Scoutkår till årsmöte söndagen den 11:e mars kl 10.00 i scoutstugan.   Föredragningslistan finns bifogad.

Terminsprogrammen är här!

Du hittar dem under respektive avdelnings sida. Tryck avdelningar i toppmenyn för att hitta dit!

Läs här när avdelningarna startar igen för våren

Planeringen för vårterminen är nu i full gång! Håll utkik här eller på Facebook för att få reda på när respektive avdelning kör igång igen.   Klart såhär långt är att Äventyrarna har sitt första möte den 18/1, Upptäckarna den Läs mer »

Nu håller kåren jullov!

Tack för denna termin! Vi ses igen när skolorna börjar, exakt datum/vecka kommer senare.   God jul och Gott nytt år önskar ledarna!

Julavslutning 7/12

Missa inte julavslutningen kl 19-20 vid scoutstugan. Det kommer bli en summering av hösten och märkesutdelning bland annat. Föräldrar är välkomna!   Hoppas vi ses där!

Spårarövernattning 15-16/9

Läs mer i inbjudan som finns bifogad.  

Prova på Scouting! 27/8 10:00

Vill du bli en av oss? Varför? Vi utlovar äventyr och kamratskap från första stund! Och det är förmodligen därför vi växer så det knakar över hela Sverige. Vad vi gör? Det är krångligt att beskriva, kom och prova på Läs mer »