Information om Trapperyxan

Äventyrarna
25 april, 2018

Hej Äventyrare!

Här nedan kommer all information om vad som gäller för äventyrarnas hajk/tävlingen Trapperyxan.

Anmälan finns här.

Det går fortfarande att anmäla sig, sista dag blir onsdag 25/4.

Vi har redan fått in tillräckligt antal bilplatser för dit och hemresa, vi kommer meddela berörda bilförare snarast.

Så, mer info om Hajken! Nedan kommer direkt från arrangörerna:

Vår ambition har varit att göra en spännande, lärorik och trevlig tävling där det viktigaste är att deltaga och kämpa väl. Tävlingen kommer som vanligt att vara strapatsfylld med inslag av äventyr och överraskningar.

Terrängen är lättgången, men det kräver bra skor på alla deltagare. Men tänk på att det fortfarande kan vara kallt och blåsigt.

Övernattning sker som vanligt i medhavda vindskydd. (Alltså utomhus!)
Där kommer finnas möjlighet att fylla på vatten vid övernattningsplatsen, men allt övrigt vatten behöver ni tänka på att bära med själva.

Eftersom vi alla är scouter så har vi scoutdräkt på.

Starttid för Kävlinge:

Vi måste samlas vid scoutstugan 07:30 för genomgång och fördelning av gemensam packning (se till att ha lite plats kvar i ryggsäcken). För att sedan åka tillsammans till Kl 09:15 parkeringen till Övedskloster.

Hemresa:

På söndagen avslutar vi ca kl 15 på en speciell plats vid södra sidan av Vombsjön, finns markerad på karta här. Vi åker till scoutstugan för vård av material och kan hämtas där från ca16:30-17:00, men vi stannar tills allt är ordnat.

Fästingar:

Där lär redan finnas ganska gott om fästingar, vi tar med borttagare men om någon vill ta med eller applicera speciellt skydd så kan det vara bra att veta om.

Speciell kontroll:

Det behövs en bra sax till en av kontrollerna.

Packning:

All info ni behöver finns här.

Vi hoppas vi ses på hajken! Det blir kul!