Kompisläger 2018 – anmälan och information!

17 april, 2018 av David Mechler

Uppdatering 6/5

• Alla scouter måste ta med sig matsäck till lunchen på torsdagen. Viktigt! Denna info föll tyvärr bort i inbjudan. Vi ber om ursäkt för detta.
  • En karta finns nu uppladdad för hur man skall köra när man hämtar och lämnar. Viktigt att alla följer den körriktning som visas där, annars kommer vi att få en massa trafikstockningar. (Hamta-Lamna-Karta, där finns också sen tidigare en lite större karta för hur man hittar dit som heter Körskiss.Bjävrödppt)
  • Vi har senarelagt starten till 8:40 på torsdagen.
  • Tid för hemfärd (alltså när föräldrar kan plocka upp sina scouter vid lägerplatsen) är satt till 13:30 på lördagen. Det tar ca 40 minuter att köra till scoutstugan. Väl där tar vi tacksamt emot hjälp att röja in materialet i förråden igen (från såväl scouter som föräldrar).

Nu är det snart dags för vårt årliga kompisläger!

Du vill väl inte missa vårens absoluta höjdpunkt? Ett läger tillsammans med ca 365 andra scouter. Inbjudan med alla detaljer finns nedan.

Inbjudan-Kompislaeger-2018

Anmälan är nu stängd! (Anmäler gör dig gör du här)

Funderar du över packningen?

Läs mer här (och vad kan man låna av kåren om man behöver?)