Nya hemsidan är lanserad!

5 september, 2018 av David Mechler

Det är med stor glädje som vi kan släppa vår nya hemsida! Allt är inte perfekt ännu, men i stort fungerar allt som det är tänkt. Hittar ni något som inte fungerar så får ni gärna höra av er till oss. Nya hemsidan fungerar nu oavsett om du surfar med mobil, platta eller dator. Äntligen!

Så, vad hittar du var?

Startsidan presenterar:

• Senaste nyheterna (på mobilen kan du swipa till fler nyheter)
  • Gemensamma/avdelningsspecifika aktiviteter i kalendern (för terminsschema går du till respektive avdelning).
  • Genvägar till de sidor vi tror är mest besökta
  • Anslagstavla
  • Sociala kanaler (här kommer vi att länka in vår Facebookgrupp, men för tillfället är det endast scouternas officiella kanaler)

Menyn upp till höger (de tre strecken) har följande sektioner

• Avdelningar, här finns information om respektive avdelning. Tex schema, vem som är ledare.
  • Bli scout, här kan du läsa mer om att vara scout samt göra en intresseanmälan/registrera dig direkt.
  • För scouter, här finns matnyttigheter om packning, scoutdräkt, försäkring, medlemsavgift etc.
  • För ledare, info riktad till våra ledare.
  • Kontakt, hur du når oss och hittar till vår lokal.
  • Scoutlokalen, beskrivning av vår lokal.
  • Om kåren, vilka vi engagerade är och hur vi är organiserade.

Vi vill rikta ett stort tack till scouternas webbteam som skapat den nya plattformen. Vi hoppas du tycker om nya hemsidan lika mycket som vi gör!

Surfa och njut!