Övernattning

Spårarna
10 mars, 2016

I helgen har vi haft den där helt otroligt roliga övernattningen i vår kära scoutstuga! Vi var väldigt taggade för kvällen som började med att en Pirat hade lyckats krocka med sin kanot och alla hans guldpengar i kistan hade flugit ut över vår baksida. Så vi bestämde oss för att hjälpa honom och samla ihop han skatt. Vi tog med oss ficklamporna och sprang ut. Efteråt fick vi en god hittelön.

Efter att vi tagit våra platser på golvet och gjort våra sovplatser klara röstade vi fram en film som vi ville se. De Fem Legenderna blev det, en helt legendarisk film och MYCKET popcorn blev det! Därefter var vi så trötta att vi somnade.

När solen åter igen sken över oss vaknade vi och började plocka ihop våra saker och städa upp lite. Det blev frukost som innehöll en mysig pratstund. Niklas hade då redan hunnit varit te och satt upp en brasa, så när vi ätit frukost gick de som ville ut och gjorde pinnbröd som Katarina förberett dagen innan. MUMS!!

Innan vi visste ordet av det var alla föräldrarna på plats för att hämta upp oss. Oj vad tiden går fort när man har roligt!

 

 

[bifogade-filer]